Karl Miller Center

 

Location: Portland, Oregon

Featured Product: TECTUM Direct-Attach

 

The renovation and addition of the Karl Miller Center at Portland State University were designed by a collaboration between SRG and Behnisch Architekten. The school features a five-story glass atrium with spaces designed for students to gather throughout. There are classrooms, advising offices, group study rooms, conference rooms, a green room, and a family play space, as well as three retail spaces. The center achieved a LEED Platinum designation with its five eco-roofs, innovative water management, and natural ventilation. The TECTUM Direct-Attach ceiling panels are used throughout, providing a durable, sustainable, acoustical solution.

Spec Systems_Horizontal Logos_All Colors

© 2020 by Spec Systems

SPEC SYSTEMS Architectural Systems and Acoustical Solutions
Serving Oregon, Washington, Alaska, Idaho, and British Columbia

  • Instagram - White Circle